Contact: 0786.257.537

Despre Inspire

Din 2014 pana astazi sunt multi ani. Dar au trecut cu folos, pentru ca, de la un an la altul, am devenit mai buni si mai atenti la nevoile clientilor nostri. Practic, succesul clientilor nostri se transforma in succesul nostru, iar asta ne face fericiti. Ne face sa progresam zilnic.

Oferim consultanta pe fonduri din 2019 si facem cursuri de formare profesionala din 2014. Simplificand, ne-am specializat in progresul oamenilor care vin la noi. Fie ca e vorba de finantare, informatie sau consultanta, cine vine la noi pleaca castigat.

 

Oamenii cauta profesionalism si liniste. Cauta sa se poata baza pe o echipa care sa asigure informatie rapida si exacta, sfaturi bazate pe experienta si ajutor ulterior. Asta ne place sa facem, de-aia ne-am propus sa fim primii in domeniul in care am devenit experti: acela de a ajuta.

Clientii nostri din mediul privat, care au obtinut finanatare pentru dezvoltarea afacerii isi desfasoara activitatea in domenii precum agricultura, productie, servicii, horeca, turism, medical, contabilitate, industria alimentara, industria textila, industria prelucratoare, constructii, energie etc.

Rata noastra de succes este de 97% -proiecte declarate eligibile, 86% proiecte finantate

Am obtinut finantare pentru afaceri din toata Romania:

  • dezvoltarea a 33 de afaceri din domeniul agricol (cresterea animalelor, legumicultura, cultura mare, pomicultura, etc)

  • dezvoltarea a 22 de afaceri din domeniul Horeca (restaurante, hoteluri, pensiuni, campinguri, sali de festivitati, servcii de agrement, etc)

  • dezvoltarea a 10 afaceri din industria alimentara (cofetarii, brutarii, productia de bauturi non alcoolice, etc)

  • dezvoltarea a 16 afaceri din categoria servicii (contabilitate, comert, service auto, spalatorie, etc)

  • dezvoltarea a 5 afaceri din industria prelucratoare (fabricarea produselor textile, a articolelor de imbracaminte, prelucrarea lemnului)

  • crearea de 4 parcuri fotovoltaice

Am facut o misiune din dezvoltarea comunitatilor locale si pana acum am reusit sa obtinem finantare pentru: 

  • dotarea cu laboratoare inteligente a 35 de institutii de invatamant

  • Prevenirea si scaderea abandonului scolar pentru 4 institutii de inavatamant

  • Construirea de centre de zi pentru varstnici pentru 4 UAT-uri

Testimoniale parteneri

Oferim consultanta pe fonduri si facem cursuri de formare profesionala. Simplificand, ne-am specializat in progresul oamenilor care vin la noi. Fie ca e vorba de finantare, informatie sau consultanta, cine vine la noi pleaca castigat.

Contact

Inspire Consulting
Bulevardul Iuliu Maniu 7, București 061072
office@inspirefonduri.ro
Telefon: 0786.257.537